Γενέθλια της καθυστέρησης

Και βέβαια γενέθλια της καθυστέρησης...! Δυστυχώς... Φέτος η χρονιά είναι δύσκολη! Και τα παιδιά στο σχολείο είναι δύσκολα ώρες ώρες και ειδικά όταν αρχίζει να μπαίνει η άνοιξη. Αυτά τρελαίνονται και τρελαίνουν και σένα και χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια, όπως έχω γράψει και άλλη φορά σε γενέθλιο μήνυμά μου...! Και μ'όλα τα άλλα της καθημερινότητας ξεχνάω τις ημερομηνίες που αυτό το ιστολόγιο δημιουργήθηκε, όπως και το αδερφάκι του το μεγαλύτερο.
Πριν δυο χρόνια λοιπόν, στις 8 Απριλίου του 2010 και κατα την διάρκεια των διακοπών του Πάσχα ξεκίνησε αυτό εδώ το blog. Με έργα δικά μου, παλιά και νέα.  Έργα μεγάλα ή μικρά, με διάφορα υλικά τα οποία παρουσιάζω στις περιγραφές των αναρτήσεων.
Δεν έχει πολλούς αναγνώστες. Έχει πολύ λίγους και τακτικούς που κάθε φορά που παρουσιάζω κάτι νέο, αφήνουν το σχολιάκι τους και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό!



25 Φεβρουαρίου 2007!!!  
Σας θυμίζει τίποτα;;; Γιατί να σας θυμίζει βέβαια;;; Ακόμα και εγώ το ξεχνάω και περνάνε μήνες να το θυμηθώ και να γράψω κάτι γι αυτό το ιστολόγιο με το οποίο έκανα ενεργή την παρουσία μου στο διαδίκτυο. Το blog  IaTriDis , 5 χρόνων πλέον, συνεχίζει να υπάρχει και να σατιρίζει με το δικό του τρόπο την πολιτική, τον αθλητισμό, τα παγκόσμια γεγονότα, τα πρόσωπα...
Αυτό πάλι, ως πιο "ηλικιωμένο" έχει τον κοσμάκη του που ακόμα και αν δεν αφήνει σχόλιο, παρακολουθεί.

Χρόνια τους πολλά λοιπόν και καλή συνέχεια!!!

1 σχόλιο:

  1. χρόνια πολλά και δημιουργικά! (και το βαπτιστήρι μου έχει γενέθλια σήμερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.